Ei merită tot RESPECTUL!

Comentariile sunt închise pentru Ei merită tot RESPECTUL! 134

Campionatul European de Dragon Boat care s-a desfășurat pe data de 23 – 26 august 2018 în Branderburg, Germania, a întrunit echipe din 16 țări, printre care și reprezentanții Republicii Moldova.
Opt sportivi ai Lotului Național la Dragon Boat sunt originari din raionul Orhei. Aceștia au adus acasă 35 de medalii: 12 medalii de aur, 14 medalii de argint și 9 de bronz.
În semn de mulțumire pentru sprijinul Consiliului Raional Orhei, tinerii campioni au găsit de cuviință că ar fi bine să treacă prin vizită la Președintele Raionului Orhei – dl Tudor Golub – pentru ai mulțumi încă odată pentru toată susținerea acordată. „Nu sunt primele și sperăm să nu fie nici ultimele medalii. Dragon Boat-ul presupune în primul rînd Lucrul de Echipă. Noi participăm la competiții, antrenorii ne învață, părinții țin pumnii pentru noi, dar prin prezența noastră la Consiliul Raional Orhei, vrem să vă spunem cuvinte de mulțumire și celor care fac tot posibilul de a susține inclusiv financiar SPORTUL și sportivii orheieni.”

Este greu să găsești o replică acestor cuvinte, dar domnul președinte nu a ezitat mult și a promis susținerea Consiliului Raional Orhei și în continuare, dar pentru a materializa aceste cuvinte, dumnealui a rugat Șeful Serviciului Tineret și Sport, dl Victor Gherman să pregătească devizul de cheltuieli pentru echipamentul necesar secției de canotaj din cadrul Școlii Raionale de Sport din Orhei.
Considerăm oportun de a menționa în acest articol pe fiecare sportiv în parte, dar și antrenorul acestora:
Nicolae Gondiu – Maestru al Sportului, Antrenor Emerit.
Alexandra Melnic – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Cătălin Mîțu – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Ion Baciu – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Mihai Matei – elev I.P.L.T „Alecu Russo”
Anatolie Covalenco – elev I.P.L.T „M.I.Lomonosov”
Alexandru Spancioc – elev I.P.L.T „Onisifor Ghibu”
Olga Boțan – elev I.P.Gimnaziul Chiperceni
Anatolie Șeptilici – elev I.P. Colegiul „Vasile Lupu”