Invitație la concurs

Comentariile sunt închise pentru Invitație la concurs 224

Urmare Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr.250 din 09.08.2005 cu privire la aprobarea Regulamentului pentru desfăşurarea concursului “Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii”, Consiliul Raional Orhei anunţă desfăşurarea concursului raional „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” pentru rezultatele anului 2018.

Regulamentul pentru desfăşurarea concursului „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii” stabileşte următoarele nominalizări :

 1.  Cel mai bun antreprenor în sfera de producţie,
  2. .Cel mai bun antreprenor ,implementator al modelului economie ”verde”,
  3. Cel mai bun antreprenor în sfera comerţului,
  4. Cel mai bun antreprenor în sfera prestări servicii,
  5. Cel mai bun antreprenor-exportator,
  6. Cel mai bun antreprenor-inovator,
  7 Cel mai bun antreprenor  în sfera turismului rural ,
  8. Cel mai bun antreprenor in sfera serviciilor de consultanță ,
  9. Cel mai tânăr antreprenor ,
  10. Cel mai bun antreprenor-femeie.

Comisia raională va colecta şi analiza cererile depuse de către solicitanţi, va determina învingătorii concursului şi va organiza ceremonia de decernare a distincţiilor şi premiilor.

Concursul are un caracter deschis şi depunerea cererilor pentru participare nu este limitată. Participanţilor la concurs li se garantează evaluarea obiectivă a indicilor activităţii economice şi dreptul de a învinge în competiţie.

Învingătoare ale concursului vor fi recunoscute întreprinderile, care au obţinut cele mai bune rezultate în activitatea lor pe parcursul anului 2018.

Întreprinderile interesate de a participa la concurs urmează să prezinte formularele completate până pe data de 30 aprilie 2018 la sediul Consiliului Raional (et.3, bir. 308 ) sau să le expedieze la adresa de e-mail: elenabogus76@gmail.com.

Informaţii suplimentare: Secția Economie și Atragerea Investițiilor, Consiliului Raional Orhei, persoana de contact Elena Boguș, tel: 0 (235) 27044.

Elena Boguș

Șef Secție Economie și Atragerea Investițiilor